Novi originalni tonerji

Originalni potrošni material za tiskalnike ima najvišjo kakovost in stopnjo natančnosti. Originalni tonerji zagotavljajo najvišjo kakovost tiskanja. Zelo majhna je verjetnost razlitja tonerja ali puščanja sledi. Življenjska doba tiskalnika se avtomatsko podaljša z uporabo originalnih tonerjev.

Obnovljeni tonerji

Takšni tonerji so veliko prijaznejši do okolja, saj kartuše recikliramo. Njihova kvaliteta se lahko primerja z originalnimi tonerji. Obstaja zelo malo verjetnosti, da bi se toner razlil ali bil na drugačen način neustrezen. Vsi naši obnovljeni tonerji imajo vse potrebne mednarodne certifikate. Ustrezni so tako z ekološkega kot z vidika kakovosti izpisa.

Kompatibilni tonerji

Takšni tonerji so primerni za stranke, ki jim je pomembna predvsem cena tiska, na ta račun pa so pripravljeni tudi na nekoliko nižjo kvaliteto izpisa.

Hitra dostava

Vsa prejeta naročila za tonerje bomo odpremili še isti dan. Tako boste vedno lahko natisnili vse pomembne dokumente.

Garancija na tonerje

Na vse originalne in obnovljene tonerje vam nudimo 100% garancijo. V kolikor toner ne deluje, kot bi moral, vam ga brezplačno zamenjamo.

Svetovanje in podpora

Nudimo vam popravila, vzdrževanje opreme, dobavo potrošnega materiala in rezervnih delov za tiskalnike. Hkrati pa smo vam na voljo za svetovanje preko telefona ali e-pošte

Nikoli ne ostanite brez tonerjev

Se vam večkrat zgodi, da ostanete brez tonerja, ko ga najbolj potrebujete? Zagotovite si, da imate vedno vsaj enega na zalogi. Tako se izognete težavam, ki jih prinaša nezmožnost tiska pomembnih dokumentov.

Odkup originalnih nerabljenih tonerjev

Pri nas odkupimo vaše neuporabljene originalne tonerje, pošljite vašo staro zalogo mi pa bomo za vas pripravili ponudbo za odkup teh.

Želite tiskati bolje?

Potrebujete kakovosten tiskalnik ali multifunkcijsko napravo? Vam lahko pomagamo s kakovostnim potrošnim materialom? Oglasite se nam in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.