Ponujamo širok spekter naprav

Poleg ponudbe originalnega potrošnega materiala vam v svojem spektru ponujamo tudi možnost najema ali nakupa tiskalnikov različnih blagovnih znamk. Osebno vam svetujemo, katere znamka ali model bi bil za vas primeren, prav tako pa se odzovemo na kakršna koli vprašanja za izpolnitev vaših želja in zahtev.

Najem naprav

Možnost najema tiskalnikov različnih blagovnih znamk.

Nakup naprav

Glede na vaše zahteve in pričakovanja vam svetujemo pri nakupu najbolj optimalne naprave za vas.

Zagotovljena kvaliteta

Garantiramo najvišjo kakovost pri nakupu ali najemu katerekoli znamke naprav.

Tehnična podpora

S svojimi strankami želimo vzpostaviti dolgoročno partnerstvo, kamor spada tudi kakovostna tehnična podpora.

Laserski tiskalniki

Laserski tiskalniki zagotavljajo izredno kakovosten tisk besedil in slik. Primeren je za vsa podjetja, ki si želijo zagotoviti sebi in svojim strankam kakovosten tisk vsebine. Pohvalijo se lahko tudi z neprimerljivo hitrostjo.

Multifunkcijske naprave

Če veliko skenirate, kopirate in pošiljate fakse, je multifunkcijska naprava prava odločitev za vas. Z veseljem vam pomagamo izbrati najprimernejšo večfunkcijsko napravo za vas.

Brizgalni tiskalniki

Ta vrsta tiskalnikov je namenjena tisku s črnili, odlični so pri tiskanju tako fotografij pa vse do besedil. Na voljo smo vam tudi za svetovanje.

Kako se odločiti za nakup?

Kateri tiskalnik je pravi za vas? Vašim potrebam bolj ustreza laserska ali večfunkcijska naprava? Pri odločitvi vam lahko pomagamo, z dolgoletnimi izkušnjami bomo skupaj z vami izbrali pravo napravo za vaše zahteve in potrebe. Velikokrat se zgodi, da se stranke odločijo za cenejšo izbiro tiskalnika, potem pa ugotovijo, da je strošek nakupa tonerjev in kartuš precej visok. Priporočamo, da se pred odločitvijo vedno posvetujete z nami.

Ali je najem prava izbira?

Najem je prava izbira za tiste, ki veliko tiskate in želite zmanjšati stroške tiskanja. V sam najem so vključeni vsi stroški, prav tako stroški potrošnega materiala. Ponujamo redno vzdrževanje in servisiranje aparatov.

Želite tiskati bolje?

Potrebujete kakovosten tiskalnik ali multifunkcijsko napravo? Vam lahko pomagamo s kakovostnim potrošnim materialom? Oglasite se nam in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.