Barvni ali črnobeli tiskalnik? Laserski ali brizgalni? Bi vam bolj ustrezala naprava z več funkcijami? Vse to so pomembna vprašanja, na katera potrebujete odgovor pred nakupom. Zato smo tukaj za vas. Z dolgoletnimi izkušnjami vam bomo svetovali. Skupaj z vami bomo zagotovo izbrali pravo napravo za vaše zahteve in potrebe.

Velikokrat se namreč zgodi, da se kupci odločajo za nakup cenešega tiskalnika, nato pa ugotovijo, da je končni strošek tiska na njem veliko dražji. Priporočamo vam, da se pred odločitvijo o nakupu posvetujete z nami

Najem naprave za mnoge uporabnike predstavlja znižanje stroškov tiskanja. Pri najemu dobite tiskalnik vrhunske kvalitete z manjšim začetnim stroškom. V ceno najema so vključeni vsi stroški, vključno s stroški potrošnega materiala. Nudimo tudi redno vzdrževanje in servisiranje aparatov.

Originalni tonerji imajo najvišjo kakovost in stopnjo natančnosti. Zagotavljajo najvišjo kakovost tiskanja. Zelo majhna verjetnost je, da se tonerji razlijejo ali puščajo sledi. Prav tako pa se podaljša življenjska doba tiskalnik z uporabo originalnega potrošnega  materiala.

Obnovljeni tonerji so po kakovosti primerljivi z originalnimi tonerji. Prav tako imajo visoko kakovost tiskanja in so primerni za zahtevnejše uporabnike. Njihova najpomembnejša prednost pa je, da so bolj prijazni do okolja.

Kompatibilni oziroma neoriginalni tonerji so namenjeni vsem, ki nimajo visokih pričakovanj in zahtev pri kvaliteti tiska. Ti tonerji so zato tudi bistveno cenejši.

Na vse originalne in obnovljene tonerje vam nudimo 100% garancijo. V kolikor toner ne deluje, kot bi moral, vam ga brezplačno zamenjamo.

Med drugim vam nudimo:

  • Garancijska popravila
  • Vzdrževanje opreme
  • Popravila za izdelke, ki niso v garanciji
  • Svetovanje po telefonu ali po e-pošti
  • Dobavo potrošnega materiala in rezervnih delov za tiskalnike

Želite tiskati bolje?

Potrebujete kakovosten tiskalnik ali multifunkcijsko napravo? Vam lahko pomagamo s kakovostnim potrošnim materialom? Oglasite se nam in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.