Tradicija in kakovost

Podjetje Biro svet je na slovenskem tržišču prisotno že od leta 2004. Vse do danes ga upravlja ustanovitelj in direktor Dejan Milaković. Smo prijazno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo in zagotovljeno kakovostjo, ki skrbi za zadovoljstvo in lojalnost svojih strank na domačem in tujih trgih po Evropi.  V svojem delu uživamo in to počnemo s srcem.

Lahko se pohvalimo s kakovostnimi izdelki in storitvami ter dostopnimi cenami, ki se kažejo v konkurenčni luči pred drugimi ponudniki. Prednost dajemo originalnemu potrošnemu materialu za tiskalnike in njihovemu najemu.

V našem podjetju zelo cenimo osebne stike in izmenjavo mnenj z našimi partnerji ter dobavitelji. Z dobrimi odnosi in upoštevanjem želja naših kupcev gradimo dolgoletna partnerstva.

Svetujemo in pomagamo, da pravilno izberete

Pri odločitvi o novem tiskalniku bomo z dolgoletnimi izkušnjami skupaj z vami izbrali pravo napravo za vaše zahteve in potrebe. Priporočamo, da se pred odločitvijo vedno posvetujete z nami.

Ekipa

Žiga Ferčnik Milakovič

Pomoč pri prodaji, dostavni referent

Anja Ferčnik Milakovič

Vodja prodaje, marketing

Dejan Milaković

Direktor

Želite tiskati bolje?

Potrebujete kakovosten tiskalnik ali multifunkcijsko napravo? Vam lahko pomagamo s kakovostnim potrošnim materialom? Oglasite se nam in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.